MONTEVIZIJA: Ko je vaš favorit? (ANKETA)

Poznata su imena učesnika muzičkog takmičenja na kojem biramo predstavnika Crne Gore na Eurosongu. Za koga ćete glasati?

Nakon 12 godina pauze opet imamo Monteviziju!

Lorena Janković, Nina Petković, Katarina Bogićević, Ivana Popović Martinović i Vanja Radovanović  predstaviće se 17. februara na večeri Montevizije, a publika će slanjem SMS glasova odlučiti pobjednika.

PREDSTAVLJAMO:

Veče će otvoriti Nina Petković sa kompozicijom “Dišem” Majkla Džejmsa Dauna. Nina je učesnica brojnih festivala, a široj publici postala je poznata 2008. godine nakon muzičkog takmičenja "Operacije trijumf" gdje je zauzela četvrto mjesto. Godinu dana kasnije pobijedila je na Pjesmi Mediterana sa numerom "S druge strane sna".

Izvor: YouTube/ kecozoomDrugi po redu nastupiće Vanja Radovanović koji će otpjevati autorsku numeru "Inje". Vanja je karijeru započeo 2004. godine, učesnik je brojnih festivala u Crnoj Gori i regionu i do sada je objavio dva albuma.

Izvor: Youtube/ Goraton ProdukcijaPod rednim projem tri čućemo Ivanu Popović Martinović i pjesmu “Poljupci” Slavka Milovanovića. Ivana je pobjednica takmičenja "Intro Karaoke 2004", dobitnica Zlatne sirena na „Večeri novih nada“ i trećeplasirana na glavnoj večeri „Pjesma ljeta“ u Budvi.

Bila je učesnica Montevizije 2005. godine:

Izvor: Youtube/Ivana Popović MartinovićKatarina Bogićević otpjevaće  numeru "Neželjena" Aleksandre Milutinović. Kaća je šarmirala publiku 2012. godine u takmičenju "Ja imam talenat" kada je kao dvanaestogodišnjakinja stigla do finala. Oprobala se i kao glumica u seriji "Folk".

Poslušajte Katarinu:

Izvor: Youtube/Frenki BogicevicLorena Janković nastupiće pod rednim brojem pet sa pjesmom "Dušu mi daj" Mirsada Serhatlića. Lorena od malih nogu niže uspjehe u muzičkom svijetu, osvojila je brojne nagrade na dječjim festivalima u zemlji i inostranstvu, a širem auditorijumu poznata je i kao superfinalistkinja regionalnog takmičenja Pinkove zvezdice.

Izvor: Youtube/Pinkove Zvezde
Sve vijesti