Facebook predavanje u m:tel fabrici znanja

Autor:

Radionica o oglašavanju putem društvenih mreža, prvenstveno Facebooka, održana je večeras u m:tel digitalnoj fabrici.

Facebook predavanje u m:tel fabrici znanja Foto: MONDO

Radionicu je držala Jelena Nenadić Mihajlović iz ICT HUB-a iz Beograda koja u poslu online marketinga i freelancinga ima gotovo deceniju iskustva. Ovo je druga po redu radionica koju je Nenadić Mihajlović održala u m:tel digitalnoj fabrici i okupila je preko 50 ljudi iz crnogorske startap zajednice, mladih preduzetnika kao i zaposlenih u marketingu. 

Na događaju najviše pažnje posvećeno je  Facebook Ads Manageru, funkcionalnostima koje on nudi, kreiranjem kampanje sa odabirom ciljeva, demografije i postavkom svih parametara potrebnih za što bolje rezultate.

Nenadić Mihajlović je govorila koliko za jednu kompaniju, bila ona tek na početku svog rada  ili ne, koliko je važna reklama putem društveni mreža i koliko jedan post na Facebooku može da dopre do ljudi, koliko znači bustovanje i slično.

mtel Foto: MONDO

Marketing je vitalni dio svakog poslovanja i bez obzira da li je neko  u fazi razvijanja ideje, ima MVP ili  tek prve korisnike, potreban  je marketing plan u nekoj formi. Društvene mreže su upravo prvi korak ka marketinškoj promociji  i činjenica je da je u današnje vrijeme većina korisnika  na internetu.

Kako od start up ideje do uspješnog biznisaNenadić Mihajlović će do kraja mjeseca održati još jednu radionicu posvećenu online marketingu i marketingu putem društvenih mreža u m:tel digitalnoj fabrici. Ulaz, za tu kao i za prethodne dvije radionice bio je besplatan.

Radionice, predavanja, paneli, MeetUpovi u m:tel digitalnoj fabrici su još uvijek besplatni a od otvaranja fabrike, dakle od 20. septebra održano je preko 30 okupljanja čiji je cilj bila edukacija onih koji žele da ojačaju domaći startap i IT scenu.

Tagovi:
Sve vijesti