Biramo najgori film godine!

Autor:

I dok se lista najboljih polako finišira, saznajte šta nije preporučljivo za gledanje u ovoj godini.

Filmovi "Mumija", "50 nijansi tamnije", "Transformersi: Poslednji vitez" se "tuku" za prvo mesto najgoreg holivudskog filma u ovoj godini, odnosno nominovani su za Zlatnu malinu.

Dajte im odmah i Oskara! (FOTO, VIDEO)

Film u kome uloge tumače Tom Kruz (nominovan za najgoreg glumca), Sofija Butela i Rasel Krou ima sedam nominacija, uključujući i onu za "najgori rimejk".

Za dve nominacije više gori je poslednji film o "Transformersima", uključujući nominacije za najgoreg glumca i najgoru sporednu ulogu.

Filim "50 nijansi tamnije" se lepo pozicionirao sa osam nominacija, od kojih su dve za glavne glumce- Džejmija Dornana i Dakotu Džonson.

Evo i celokupne liste najgorih za ovu godinu. Glasajte u našoj anketi!

Za najgoru glumicu nominovane se Ketrin Hajgl ("Unforgettable"), Dakota Džonson ("Pedeset nijansi tamnije") , Dženifer Lorens ("Majka!"), Tajler Peri ("BOO!2: A Madea Halloween")  i Ema Votson ("Krug").

 Titulu najgoreg glumca za 2018. godinu možda će poneti Tom Kruz ("Mumija"), Džoni Dep ("Pirati sa Kariba 8"), Džejmi Dornan ("50 nijansi tamnije"), Zek Efron ("Čuvari plaže") i Majk Valberg ("Stigao ćale" i "Transformersi").

Za najgoru sporednu mušku ulogu nominovani su Havijer Bardem, Rasel Krou, Džoš Damel, Mel Gibson i Entoni Hopkins, dok su za najgoru žensku rolu izabrane Kim Bejsinger, Sofija Butela, Lora Hadok, Godli Houn i Suzan Saradon.

Za najgori rimejk i nastavak nominovana su ostvarenja: "Čuvari plaže", "BOO! 2: A Madea Halloween", "50 nijansi tamnije", "Mumija", "Transformersi 8: Poslednji vitez", dok će titulu najgoreg reditelja možda poneti Daren Aronofksi za film "Majka", Majkl Bej "Transformersi 8: Poslednji vitez", Džejms Foli za "50 nijansi tamnije", Aleks Kurzmen ("Mumija") i Entoni Toni Leonidis za "Emotikon".

Sve vijesti