Švalerka "otkucala" Sančeza: Đubre jedno!

Autor:

"Platio mi je za intimni susret i izveo striptiz za mene," priča studentkinja o najplaćenijem fudbaleru Premijer lige.

0
A- A A+

Fudbaler Aleksis Sančez glavna je tema ostrvskih medija - ne samo zbog bombastičnog transfera u Mančester Junajted i plate od skoro pola MILIONA funti nedeljno, već i zbog prevare!

BLAM igrača Stouk Sitija sa eskort-damom

Britanskim tabloidima javila se studentkinja poljskog porekla Paulina Sobirajska, i ispričala sve o lascivnim porukama koje su razmenjivali i susretu u njegovom stanu.

"Bila sam u jednom baru, i simpatičan mladić je sve vreme zurio u mene. Nisam znala ko je on. Prišao mi je njegov prijatelj i rekao da on hoće da priča sa mnom, rekao da je u pitanju Aleksis Sančez iz (tada) Arsenala. Preneo mi je Aleksisovo pitanje koliko bi koštalo da vodi ljubav sa mnom. Mislila sam da se šali, pa sam lupila cifru od 10.000 funti. Ipak je uzeo moj broj telefona," rekla je ona "Sanu".

Reprezentativac Čilea i novi igrač Junajteda već dugo je u vezi sa Majte Rodrigez, za koju se čak "šuškalo" da je u drugom stanju, mada je to lepotica demantovala.

"Za pet minuta su počele da mi stižu WhatsApp poruke, pisao je da sam lepa, da hoće da se vidimo kasnije...Da povedem i drugaricu. Opet je pominjao novac, mislio je da nam plati, rekao da će moja drugarica dobiti 500 funti za noć, a ja 800. Poslao mi je adresu svog stana u Kensingtonu i rekao da se vidimo tamo," rekla je ona.

Tu priča postaje čudna – Paulina tvrdi da se ne bavi prodajom ljubavi, ali da je svakako uzela hiljadu funti u baru, sačekala da Sančez ode i onda mu se, po dogovoru, pridružila u stanu.

"Ponudio mi je šampanjac, zagrlio me… Skinuo je majicu i izveo striptiz za mene. Priča pola engleski, pola španski i zaista je sladak. Vodili smo ljubav i otišla sam kući," rekla je ona.

Paulina tvrdi da se taj prvi susret odigrao još letos, a da se još nekoliko puta posle toga videla sa Sančezom u njegovom stanu.

"Nije pominjao da ima devojku, pričao mi je da voli plavuše kao što sam ja. Kasnije sam saznala da je cela naša veza bila laž, da je sve vreme varao svoju dugogodišnju devojku sa mnom. Bila sam mu 'švalerka sa strane'. On je đubre," rekla je Sobirajska.

Sve vijesti