Sad nam je sve jasno…

Autor:

Lepotica otkrila kako je u ONAKVOJ formi i dala fanovima nekoliko saveta...

0
A- A A+

  Glumica Hale Beri ima 51 godinu, iako smo sigurni da joj niko ne bi dao toliko. U tome verovatno ima malo genetike, ali ona onako dobro izgleda pre svega zato što vežba.

A sada je odlučila i da svoje fanove podstakne da vežbaju, tako što svake nedelje sa njima razgovara o fitnesu, odnosno, oni joj postavljaju pitanja, na koja odgovara sa svojim fitnes trenerom Piterom Lijem Tomasom.

"Danas je fitnes petak. Pitali ste me kako da počnete? Jednsotavno je… samo odlučite da počnete!", započela je Hale svoju poruku fanovima.

"Odlučite da ste vredni toga. Verujte mi, znam kako je teško fokusirati se i posvetiti se tome da vežbate svaki dan, ali od 24 sata sigurno možete barem JEDAN da posvetite SEBI!!!", nastavila je glumica.

Ona poručuje da ne morate da idete u fensi teretanu i vam treba samo malo prostora: dnevna soba, kuhinja ili dvorište i flašica vode.

Hale Beri kaže da je jedno od pitanja koja su dobili glasilo: "Ako želim da smršam, da li je bolje da skinem nekoliko kilograma pre nego što počnem da treniram?", a odgovor trenera je glasio da je najbolje da se to dešava istovremeno.

"Možete da počnete da hodate svakog dana ili da radite kardio trening, uz veoma lake tegove ili da jednostavno držite flašice vode u rukama ako nemate tegove. A možete da počnete i ovom vežbom", napisala je Hale i izbacila video u kojem Piter demonstrira vežbu.

It’s fitness Friday. You asked how to get started? It’s simple... you just decide to start! You decide today that you are worth it! Trust me, I know it’s hard to focus up and dedicate time to working out each day, but with 24 hours in a day you can surely take ONE and dedicate it to YOU! You don’t need a fancy gym to get started - all you need is a living room, a patio, a kitchen floor, a driveway or a backyard, and a water bottle. This simple exercise is called a plank pull. This starts to strengthen your core, and a strong core has been key to my workouts. Each week until the launch of hallewood I’m going to pick a question that you ask and Peter and I will do our best to answer. First, we were asked: if you have weight to lose, is it better to lose weight before you start working out? Peter says it’s best do them simultaneously. You can start by walking each day or doing jumping jacks for cardio, while using very light weights, or again holding water bottles in each hand if you don’t have weights. And you can also start the plank pulls. Here’s to getting started! Swipe to see the plank ➡️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Da se vežbanje i trud isplate, Hale Beri je živi dokaz:

Tagovi:
Sve vijesti