Galaxy A8: Kao S8, ali jeftiniji (opis, cijena)

U Crnu Goru stiže Galaxy A8, telefon na korak do premijum serije, poput Galaxy S8, koji u srednju klasu donosi opcije koje su dosad bile rezervisane za višu klasu.

Galaxy A8: Kao S8, ali jeftiniji (opis, cijena) Foto: MONDO portal / Marko Čavić

Samsung Galaxy A8 je nov pristup srednjoj klasi i u Crnoj Gori će biti jedinstven predstavnik tog segmenta. Samsung Galaxy A8 prvi put u Galaxy A seriji ima:

- Vodootporno kućište (IP68 sertifikacija)
- Dual SIM opciju sa odvojenim ulazom za microSD karticu do 256 GB
- Beskonačan ekran od ivice do ivice
- Dvostruku prednju kameru sa bokeh efektom uživo
- Gear VR kompatibilnost za pristup virtuelnoj realnosti
- Skener otiska prsta sa zadnje strane, ispod kamere
- Pametan način povezivanja na bežične mreže.

Svakodnevno smo posvećeni tome da ispunimo potrebe naših korisnika. Galaxy A8 je upravo proizvod te posvećenosti, ali i naše želje da potrošačima pružimo veći izbor kada je o pametnim telefonima riječ. Ova serija je interesantna pripadnicima mlađe populacije, koji vole popularne selfije. To je jedan od razloga što smo kameru dodatno unaprijedili”, rekao je Milan Vujović, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik region. “Međutim, ovaj telefon svakako će ispuniti sve kriterijume i drugih privatnih ali i poslovnih korisnika, jer ima brojne dodatne funkcije praktične za svakodnevnu upotrebu. Na ovaj način korisnici uz premijum dizajn, dobijaju uređaj koji posjeduje i funkcije karakteristične za naše najnaprednije telefone“.

Ipak, ovo što smo istakli su samo prvi utisci o Galaxy A8 telefonu, koji će se u Crnoj Gori prodavati po cijeni od oko 525 eura. Galaxy A8 najvjerovatnije će se naći i u ponudi sva tri operatora.

Galaxy A8 donosi novi tip kamera sprijeda i pozadi

Korisnici će moći da snime jasne i oštre fotografije pomoću zadnje kamere od 16 MPx, otvora blende čak f/1.7, ali i selfije pomoću nove dvostruke prednje kamere od 16 MPx + 8 MPx otvora blende f/1.9. Prednja kamera sačinjena je od dvije odvojene kamere, tako da možete da se odlučite za jednu ili drugu u zavisnosti od toga kakav ste selfe imali u vidu - od krupnog plana sa pozadinom do portreta sa jasnom i bistrom pozadinom. A sa naprednom funkcijom živog fokusiranja, Live Focus, lako možete da podesite Bokeh efekat prije ili nakon što snimite sliku, kako biste dobili slike visokog kvaliteta.

Drhtavi video snimci snimljeni nestabilnom rukom postaće stvar prošlosti uz stabilizaciju videa dititalne slike (VDis), a uz dodatu funkciju “hyperlapse” sad možete da snimate video snimke koji bilježe protok vremena, koji vam omogućavaju da ispričate još duže priče.

Kada govorimo o gledanju filmova ili igranju igara, najnoviji Galaxy A8 (2018) uređaj postaviće novi standard. Beskonačni ekran unaprijeđene je razmjere od 18.5:9 , tako da sada možete da vidite scene preko cijelog svog ekrana. Ergonomska zakrivljenost stakla, kako sa prednje, tako i sa zadnje strane, dodatno unaprijeđuje ovaj veliki ekran. Elegantni okvir od stakla i metala, glatke krivine i udobno smještanje u ruku čine gledanje ili interakciju sa sadržajem na telefonu još lakšim. Galaxy A8 (2018) dostupan je u tri boje uključujući crnu, orhideja sivu i zlatnu, kako bi se savršeno uklopili u vaš lični stil.

Ukoliko želite da saznate baš sve detalje o Galaxy A8 telefonu u galeriji slika pronađite detaljne specifikacije.

Čekamo vaše komentare ispod vijest...

Izvor: Samsung.

Tagovi:
Sve vijesti