Podgoričanin "pao" zbog tri torte i 3.000 eura

Autor:

Crnogorska policija uhapsila je Podgoričanina I.N. (35) koji je u pet krađa ukrao ukupno 3.040 eura, kao i tri torte.

0
A- A A+

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je I.N. ta krivična djela počinio u Podgorici, u periodu od 17. do 31. decembra.

„Prvo krivično djelo počinio je 17. decembra, iskoristivši to što je vozilo „Renault Premium“, koje je bilo parkirano u Ulici 27. marta, bilo otključano, i iz njega otuđio torbicu u kojoj je bilo dvije hiljade eura“, kaže se u saopštenju.

I.N. je osumnjičen i da je, nakon pet dana, iz prostorija oglasnog odjeljenja dnevnog lista Dan, iskoristivši trenutak kada je zaposlena izašla, ukrao njenu torbu u kojoj je bilo 170 eura, sunčane naočare, bankovne kartice i druge stvari.

U policiji sumnjaju da je I.N. sjutradan, iz otključanog vozila „Audi A5“, u Bulevaru Džordža Vašingtona, ukrao torbu u kojoj se nalazilo 380 eura, kao i bankovne kartice i druge stvari.

„On je, takođe, kako se sumnja, provalio u objekat pekare „Dušan“ u ulici Radosava Burića, iz koje je otuđio 490 eura iz registar kase, kao i u pekaru „Tri princa“ u Donjoj Gorici iz koje je otuđio tri torte“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je osumnjičeni, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, priveden nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Sve vijesti