Uhapšen Baranin, oduzeta droga, municija i novac

Autor:

Policija je lišila slobode Ć.R. (53) iz Bara koji je osumnjičen da je počinio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga sa nedozvoljenim držanjem oružja i eksplozivnih materija.

1
A- A A+

  Službenici barske policije su, sa policijskim psom obučenim za otkrivanje droga, danas izvršli pretres stana i drugih prostorija koje koristi Ć.R.

Policijski službenici su pronašli i oduzeli 13 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije bijele boje, za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase oko četiri grama, 40 pvc kesica sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 14,3 grama.

"Pronađene su dvije pvc kesice sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 5,2 grama, 13 tableta Buprenorfin osam miligrama u farmacautskom pakovanju, četiri komada pištoljske municije kalibra devet milimetara, kao i novac u iznosu od 5,52 hiljade EUR i deset švajcarskih franaka za koji se sumnja da je stečen prodajom opojne droge", navodi se u saopštenju.

  O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se Ć.R. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu

Sve vijesti