Predstavljaju turističku ponudu u Manhajmu

Autor:

Crna Gora, kao zemlja partner, prvi put učestvuje na specijalizovanom sajmu turizma ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz, koji se od petka održava u njemačkom gradu Manhajmu, saopšteno je iz Nacionalne turistička organizacija (NTO).

0
A- A A+

  Navodi se da NTO predstavlja crnogorsku turističku ponudu u Manhajmu u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Berlinu i Crnogorskim turističkim udruženjem.

Budući da je Crnoj Gori pripala čast da bude zemlja partner ovogodišnjeg sajma, na otvaranju je govorio ambasador Crne Gore u Njemačkoj, Ranko Vujačić“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da sajam predstavlja odličnu priliku za promociju, uspostavljanje kontakata i ostvarivanja saradnje u cilju privlačenja većeg broja turista sa njemačkog tržišta.

Kako su kazali iz NTO, pored predstavljanja na štandu, Crna Gora će se dodatno promovisati kroz prezentacije ponude s akcentom na aktivni turizam na glavnoj sajamskoj bini, i kroz brojne intervjue za njemačke medije kao što su Mannheimer Morgen i Merian.

Kao posebna prednost za povezivanje sa ovim tržištem istaknuta je direktna avio-linija nacionalnog avioprevoznika Montenegro Airlinesa od Podgorice ka Frankfurtu, koji je 86 kilometara udaljen od Manhajma“, navodi se u saopštenju.

ReiseMarkt Rhein – Neckar – Pfalz je sajam specijalizovan za aktivni turizam i kampovanje, koji okuplja više od 100 njemačkih i međunarodnih izlagača i preko deset hiljada posjetilaca.