Poklon navijačima: Zvezdina aplikacija

Preuzmite aplikaciju Crvena zvezda za mobilne telefone!

Poklon navijačima: Zvezdina aplikacija Foto: Promo / FK Crvena zvezda

Na najradosniji hrišćanski praznik Božić, kao poklon svim zvjezdašima, stigla je zvanična aplikacija fudbalskog kluba za pametne telefone.

Svi vi koji koristite Android i iOS od danas možete bolje i brže da pratite sva dešavanja vezana za Crvenu zvezdu. „Vrlo jednostavno možete preuzeti aplikaciju na vašem telefonu, a zatim je još jednostavnije koristiti i tako vidjeti sve ono što vas interesuje o voljenom klubu“, stoji u saopštenju kluba na njihovom zvaničnom sajtu.

Osim najnovijih vijesti, rasporeda utakmica i tabele, tu su svi detalji o igračima, a klub ističe i još dvije opcije, koje će vam olakšati praćenje svega što je vezano za FK Crvena zvezda. Prilikom preuzimanja ili u podešavanjima aplikacije lako možete aktivirati „Push notifikacije“ i tako odmah i prvi saznati najnovije informacije o Crvenoj zvezdi.

Da biste lako podijelili sjajne vijesti i sa drugima, omogućeno je vrlo jednostavno dijeljenje vijesti putem svih društvenih mreža i ostalih aplikacija na vašem telefonu, klikom na dugme „Podijeli“.

Zvezdina aplikacija pratiće reakcije svojih korisnika, kao i trendove na tržištu, pa će u skladu sa tim napredovati i menjati se kako bi što bolje svima približila crveno-bijeli svijet.

Korisnici Android mobilnih telefona aplikaciju mogu da preuzmu OVDJE, dok svi oni, koji koriste iOS operativni sistem aplikaciju će pronaći na linku OVDJE.

Javite nam utiske čim isprobate aplikaciju, mi je već uveliko testiramo!


Sve vijesti