Neon najavljuje spektakl na trgu u Podgorici!

Vokalni lider benda Neon Marko Vukčević za MONDO govori o nastupu na trgu u Podgorici 31. decembra i planovima za 2018. godinu...

1
A- A A+
Marko Vukcevic Foto: Mondo Marko Vukcevic

  Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće bogat i raznovrstan novogodišnji program. Trg nezavisnosti će okupiti sve one koji žele da 2018. godinu dočekaju pod vedrim nebom.

Podgorički bend Neon će imati privilegiju da na korak od kuće realizuje svirku i napravi uvertiru u novogodišnju noć. Oni su kao domaćini, ove godine, zaduženi da 2017. godinu isprate u punom sjaju.

"Veliko je zadovoljstvo što ćemo biti dio ovogodišnjeg dočeka Nove godine u Podgorici... Kao podgorički bend , mislim da nema ljepšeg osjećaja nego kada pjevate svojim sugrađanima...Jedva čekamo da izađemo na binu!", rekao je Marko Vukčević za MONDO.

Repertoar je spreman, a Vukčević nije želio da nam otkrije detalje.

"Sve je spremno što se nas tiče... Ne bih da otkrivam detalje, nego vas pozivam da dođete i uživate!!!"

Svaki doček ima nešto posebno,osmišljen tako da se pamti i zaokruži godinu koja prolazi. Doček  na trgu, pod vedrim nebom, ipak  nosi svoju draž.

"Podgorica, kao relativno nova , kada su dočeci u pitanju, malo po malo stiče svoju reputaciju i nadam se da će iz godine u godinu imati sve više publike...Sve je to draž, posebno mlađim sugrađanima", dodao je Vukčević.

Bend Neon je obradio mnoge poznate numere, ali publika sa nestrpljenjem očekuje njihove autorske kompozicije.

"Što se Neona tiče, čim prođu praznici radi se na tome!!! Čuće se", dodaje uz dozu zagonetnosti lider benda.

Da je muzička scena Crne Gore napravila korak dalje potvrđuje i Marko Vukčević, koji za MONDO otkriva da je stanje bolje nego ikada, ali  i da fali finansijska podrška.

"Naša scena je uvijek tu i po mom mišljenju bolja je nego ikada, samo što zbog manjka finansija to ne može dođe do izražaja... Ljudi rade i sjajna se muzika radi, ali zbog nedostatka budžeta fali taj finalni korak... Nadam se da dolaze bolji dani..."

Svirke u klubovima, za sada ispunjavaju njihova očekivanja.Posebno izdvajaju saradnju sa restoranom Štrudla, gdje ih publika može čuti dva puta nedeljno.Na kraju godine svi sumiramo utiske i kujemo planove za sledeću godinu. Tako i bend Neon ima jasno zacrtan plan.

"Nismo bili aktivni na početku, ali na kraju godine smo se vratili , posložili kockice i čini mi se krenuli u pravom smjeru... Za  2018. nam je u glavi samo autorski rad, jer kada smo se prvi put okupili to nam je bio i  glavni cilj", zaključuje Marko Vukčević.

Osim poslovnih ,Vukčević ima i privatne želje, pa je za kraj kako svojoj porodici , tako i svima koji čitaju MONDO poželio zdravlje i sreću.

"Veliki pozdrav za sve vas i sve najbolje u novoj godini želi vam bend Neon!!!"

Sprema se bina u Podgorici (FOTO)

Sve vijesti