Nekoliko znakova da je u pitanju (samo) strast

Autor:

Nema ničeg lošeg u tome, naravno. Nego, da se ne zanosite previše...

1
A- A A+

Upoznali ste nekoga i ne možete da dočekate trenutak kada ćete se videti. Ta osoba jako vas privlači, seks je sjajan i iako ste zajedno tek neko vreme, mislite da ste se "zaljubili kao nikad u životu" i da ćete ostati "zauvek zajedno"? Pa... možda se stvarno i jeste zaljubili. Ali, može biti i da između vas postoji samo neopisiva fizička privlačnost u kojoj nema ni "lj" od ljubavi. I to je takođe ok, naravno, ali ne bi bilo loše da razmislite pre nego što počnete da maštate previše, piše YourTango.

Evo nekih znakova koji ukazuju na to da je u pitanju ipak (samo) strast:

Ta osoba privlači vas fizički više nego intelektualno

Kad se rastajete, poslednje što primetite su njegova seksi široka ramena, i prođe vam kroz glavu kako jedva čekate da ponovo uživate u seksu. A između dva susreta ne razmišljate o tome koliko je ona lepa kad se osmehuje, ili koliko je nežna i duhovita, već o tome kako je opasna riba i kako ste "imali sreće" da je "smotate".

Ljubavnici ste, ali niste i prijatelji

U krevetu se slažete savršeno, ali dosad još niste naišli na temu za razgovor koji bi mogao da traje u nedogled (ili bar onoliko koliko traje seks)? Ne poveravate se jedno drugom, i on nije prva osoba kojoj želite da javite kad vam se desi nešto lepo? Ili kad vas nešto rastuži?

Kad ste zajedno - vreme provodite u krevetu

I tako svaki put. To je ok, naročito na samom početku veze, kad ne možete da se nauživate jedno drugog, ali ako je to jedino što radite zajedno... to nije veza. To je "kombinacija". Da ne kažemo nešto drugo...

Seks je savršen, ali niste srećni

Ne osećate se ispunjeno, i posle seksa želite samo da odete kući da čitate ili spavate, ili u šetnju, ali ne zajedničku?

Ako je ovo slučaj, uživajte u tome što imate sve dok vam to bude dovoljno. Ali, nemojte pokušavati sebe da ubedite da ste se zaljubili. Niste. I to je OK.

Sve vijesti