Kad pitaš majku šta je radila čitav dan... (VIDEO)

Autor:

...a ona snimi video da ti sve pokaže...

0
A- A A+

Džema Čalmers odlučila je da napravi video klip nakon što ju je partner, Džon Džouns, zadirkivao kako bi "trebalo da uživa u slobodnom danu" kada on ode na posao.  

Ova 35-godišnja majka je htela da pokaže kako zaista izgleda njen dan i, manje-više dan svakog roditelja koji dane provodi kod kuće.

"Cijeli vikend je moj divni partner govorio kako po cijeli dan ne radim ništa, pa sam odlučila da mu pokažem čitav dan", napisala je ona u objavi na Facebooku.

Osmominutni klip tako je njenom partneru, ali i mnogima na društvenoj mreži, omogućio uvid u to šta sve ona uradi za 12 sati, a sve počinje kada njihovog dvogodišnjeg sina budi za vrtić, oblači ga i odvozi. U međuvremenu čisti, sklanja igračke, raspoređuje veš, sprema se za klijente, pošto kao kozmetičarka sređuje damama nokte u svojoj kući.

Ona sprema večeru, uspavljuje dijete i tokom dana završava "milion" obaveza, što je sigurno poznato većini roditelja, posebno onima koji dan provode kod kuće.

"Prije nego što sam čak i počela da snimam ovaj video, morala sam da očistim dvije razbijene čaše jer je ovaj maleni čovjek mislio je da je zabavno gurnuti ih sa stola. Ispraznila sam mašinu za sudove, dala mu doručak, uspjela da se na brzinu istuširam, promenila mu pelenu i obukla se", kaže mama.

Kada je partner pita šta je radila čitavog dana, Čalmersova kaže da će mu sada odgovoriti tako što će mu objasniti koliko je zahtevna uloga majke.

"Bila sam majka cijelog dana. Takođe, i čistačica, vozač, kuvarica, medicinska sestra, drugar za igranje, vreća za rvanje, učiteljica, golicač, stilistkinja i još mnogo toga".

Video je prikupio dosta pozitivih komentara od drugih majki.

"Muškarci! Ne cijene to što na poslu imaju pauzu na kojoj mogu da jedu na miru i u tišini, dok mi ribamo pod i slušamo dječji plač", jedan je od komentara ja Facebooku.

"Sjajno! Ja sam iscrpljenija posle 'slobodnog dana', nego posle dana na poslu", dodala je druga. 

Sve vijesti