Ho, ho hoo… HEADSHOT! Hitman u Crnoj Gori!

I to besplatno do 27. decembra!

3
A- A A+

Hitman mobilna igra - Hitman Sniper - potpuno je besplatna do 27. decembra i možete je preuzeti odmah sa Google Play prodavnice. Hitman je u posebnoj novogodišnjoj misiji u Crnoj Gori, tokom koje mora da spase proslavu praznika i raskrinka nekoliko pokvarenjaka tj. njihove podle planove da zaustave sve što praznici donose...

Igra je pucačina i nudi nadogradnju oružja, raznovrsne misije, malo mozganja i dosta ciljanja i traganja za metama. Square Enix Montreal je, prema mišljenju igrača i kritike, napravio jednu od najboljih mobilnih igara, nudeći mod klasičnih misija i mod preživljavanja tokom kojeg je potrebno tamaniti zombije.

Što se Crne Gore tiče, raštrkana je na oko 150 misija sa 10 top meta, ali i na sporedne ciljeve, koji omogućavaju zaradu i unapređivanje vještina i/ili oružja i otkrivanje novog arsenala. Koliko je Crna Gora iz igre slična pravoj - evo, vi nam recite ;)

Uostalom, sve navodi na činjenicu da je sad pravi trenutak da preuzmete igru i igrate je za praznike ili kad god vama to bude zgodno. U ovom trenutku je aktivna i praznična misija, pa ko na vrijeme ugrabi Hitman Sniper igraće i nju!

Srećno (trebaće vam)!

Izvor: HITMAN.

Tagovi:
Sve vijesti