Neka unučići vide da sam bila dobra riba!

Autor:

Starleti ne smeta da je potomci jednog dana vide razgolićenu na fotografijama

4
A- A A+

Stanija Dobrojevićje istakla da je ponosna na to što se fotografisala potpuno gola jer želi svojim unucima da pokaže kako je bila seksepilna. Ona je svjesna da će najvjerovatnije njena djeca i unučići jednog dana vidjeti golišave fotografije, ali nema problem u vezi sa tim.

"Svjesna sam da će vidjeti moje slike i ja to neću kriti. Reći ću im da sam se bavila šou biznisom i da neko ko uđe u taj svijet mora biti egzibicionista", istakla je Stanija za "Informer Hit" i dodala:

"Ne kajem se, ja sam to i željela da uradim. A, i neka sutra unučići vide kako im je baka nekada bila dobra riba. Godine brzo prolaze, kada pogledaš fotografiju od prije deset godina, vidiš koliko si nekada bio lijep i mlad u odnosu na sada. Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila, sve je to dio mladosti."

Starleta je trenutno u vezi sa nepoznatim muškarcem iz inostranstva, a iako joj je "zabranjeno" da bilo šta o njemu govori, ipak je istakla jednu stvar:

"Najvjerovatnije ću se udati u 2018. godini, ali ne smijem ništa da pričam unapred. Djeca su mi u planu, željela bih da imam bar troje. I da se smiri skroz", zaključila je ona.

Sve vijesti