VAŽNO za sve koji putuju u UGG čizmama...

Autor:

Jedna pjevačica je na aerodromu doživjela neprijatnost jer je bila u UGG čizmama!

0
A- A A+

Pjevačici benda The Human League - Džoan Ketral, bilo je zbaranjeno da uđe u aerodromski salon kompanije "Kvantas" u Melburnu, samo zato što je imala "pogrešnu obuću", kako su joj objasnili.

Naime, pjevačica je nosila tople i udobne UGG čizme, kada je zajedno sa svojim suprugom, pokušala da uđe u salon, ali joj je osoblje "Kvantasa", čiju avionsku kartu je imala, objasnilo da joj ulazak nije dozvoljen zbog obuće.

Džoan je na Twitteru objavila šta joj se dogodilo i dodala da UGG čizme nisu smetale drugim avio-kompanijama, čije letove je takođe koristila tokom turneje po Australiji.

Iz "Kvantasa" su joj ovako odgovorili: "Trudimo se da ostanemo dosledni u vezi sa poštovanjem pravila koja se odnose na oblačenje naših gostiju", a uz objašnjenje su joj poslali i link na kojem može da pročita pravila.

Bez obzira na to što se radi o obući koja je veoma zgodna za putovanja, jer se lako obuva i izuva, u "Kvantasu" smatraju da UGG čizme suviše liče na patofne, koje spadaju u "opremu za spavanje", koja nije dozvoljena u aerodromskim salonima.

Avio-kompanije imaju pravu da propišu pravila u vezi sa oblačenjem svojih putnika, naročito kada se radi o skupljim kartama i aerodromskim salonima.

Tako neke kompanije mogu da odbiju putnike u helankama, prekratkom šortsu, ili u previše kratkoj i uzanoj majici.

"Potpuno smo svjesni da niko ne voli da bude zaustavljen i odbijen na ulazu, ali se trudimo da održimo određeni standard koji, na primjer, važi u većini skupljih barova i restorana", rekli su predstavnici "Kvantasa" za "Independent".  

Sve vijesti