ŠTA PIŠE?! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sigurni smo da ste ljubitelji filmova u kojima je Deni Oušn krao milione uz pomoć nekih od najboljih i najsmešnijih holivudskih frajera i da ste se razočarali kada ste saznali da stiže rimejk. Pogledajte tizer kako biste otkrili tajnu

Zašto dirati fantastične filmove? Zato što postoji šansa da se zarade milioni, eto zašto...

Gledali smo "Oceans 11" i dva nastavka (kod nas prevedeno kao "Igraj svoju igru"), uživali kada su momci prevarili Endija Garsiju, potom i Ala Paćina, a onda smo čuli da stiže rimejk "Ocean's 8" u kojem će glumiti žene.

Imena su fantastična - gledamo Sandru Bulok, Kejt Blančet, Helenu Bonam Karter, Rijanu... ali ipak nekako nismo ubeđeni da će to proći... sada, mooožda jesmo.

Sutra stiže prvi trejler filma, a do tada gledamo tizer. Sandra Bulok glumi sestru Denija Oušna, kojeg je igrao Džordž Kluni i ona je, kao i njen brat, mozak operacije - planira da pokrade nakit koji stiže na Met Galu, svečanost na kojoj sve pršti od poznatih imena i dijamanata.

Vidimo "fleševe" u kojima se otkriva ko će joj pomagati u pljački, a onda i bljesak Sandre Bulok dok sedi...

Momenat gde je dovoljno da trepnete i promašite otkriva jednu tajnu... Ali, ako ne trepnete, videćete da Sandra Bulok sedi ispred groba Denija Oušna. Dakle, Deni je mrtav (ili je, nadamo se, lažirao svoju smrt). Da ne fantaziramo mi kad je film tako blizu, pogledajte tizer:

Izvor: YouTube

Tagovi:
Sve vijesti