MONDO fitness izazov 11: Mašta i egzotika!

Autor:

Za 11. MONDO Fitness izazov bio je zadužen City fitness iz Nikšića. Od barskog CF Station kluba dobili su, malo je reći egzotičan odgovor…Pogledajte i kako su uzvratili Podgoričani!

MONDO fitness izazov 11: Mašta i egzotika! Foto: MONDO

Fitnes specijalci iz Nikšića pobrinuli su se da ove nedjelje njihove kolege iz Podgorice i Bara dobiju veoma maštovit izazov. Vježba mora da se radi u dvoje:

Izvor: MONDO/City fitness


Pogledajte kakvo egzotično iznenađenje su pripremili barski krosfiteri:

Izvor: MONDO/CF Station


Iz Soko Gym-a stiže „bratski odgovor“.Vježbu izvode Tihomir i Darko Brkanović:

Izvor: MONDO/Soko Gym


Ivana i Marko branili su boje Capital fitness centra:

Izvor: MONDO/Capital fitnes center


Evo kako su na izazov iz svog kluba uzvratili Nevena Vulević, Dragan Baćović, Tijana Živković i Nikola Koprivica:

Izvor: MONDO/City fitness

Za kraj, umjesto uobičajene fitness priče, jedna specijalna najava,ujedno i poziv svim ljubiteljima zdravih stilova života i sporta.

U petak 22. decembra u sportskom centru u Nikšiću naš bokserski šampion i jedna od zvijezda MONDO fitness izazova Boško Drašković imaće oproštajnu borbu.

Poslednji meč našeg šampiona biće centralna tačka humanitarnog spektakla u kojem će biti viđeno nekoliko sjajnih mečeva i bogat zabavni program. Prihod od prodatih ulaznica je namijenjen djevojčici Sofiji kojoj je pomoć zaista potrebna.

O ovom spektaklu ćemo izvijestiti u posebnom tekstu, ali smo iskoristili priliku da ovako pozovemo sve zaljubljenike u fitness iz Crne Gore koji su u prilici da dođu u petak u Nikšić i podrže humanitarnu akciju Boška Draškovića a ujedno i uživaju u vrhunskom boksu. Spektakl počinje u 19 sati!

Sve vijesti