Ponovo čeka dete sa "klošarom"? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Poznata pevačica otkrila je da je zatrudnela sa nekadašnjim nevenčanim suprugom Igorom Kostićem, sa kojim ima osmogodišnju ćerku Anastasiju

0
A- A A+

Folk pevačica Mina Kostić je u intervjuu za "Pink.rs" prvo pomenula "klošare" koji su je sputavali u životu, gde je aludirala na bivšeg muža Igora Kostića (Igor X) sa kojim ima ćerku, a potom otkrila i da je već četiri meseca u drugom stanju!

"Tako je to kada se uhvatiš sa nekim klošarima koji te koriste u životu, pa si onda nesiguran u sebe. Sada nemam problem s tim", rekla je prvo Mina, koju su potom pitali na koje to, kako kaže, klošare misli.

"Mislim na nekog bivšeg klošara, ali neću ga imenovati, on nije bio vredan toga. U pitanju je samo jedan klošar, nije ni vredan pomena. Najlakše je kititi se tuđim perjem, ali...Bog je jedan i Bog je veliki, on sve vidi. Zbog njega sam svašta potiskivala, ali Bog mi je dao dete, tako da, to je cena toga", objasnila je Mina, čime je direktno aludirala na bivšeg partnera, pevača Igora Kostića, sa kojim ima dete i sa kojim je, uprkos svemu, sada u sjajnim odnosima.

"Naravno, svaki dan se čujemo. Uzima dete redovno, svaki dan je viđa, kad god je slobodan je uzima... Nemamo mi taj problem, super se mi slažemo."

Bivši muž tužio pevačicu

Ipak, čini se da se Mina i Igor X slažu više nego sjajno, sudeći po njenoj izjavi da, iako već sedam godina nisu zajedno, s vremena na vreme imaju odnose.

"Desi se tako ponekad neki seks (smeh)... Kako mi možemo da raskinemo, kad imamo dete? To je nemoguće", objasnila je pevačica, a potom otkrila nešto potpuno neočekivano – da je u blagoslovenom stanju!

"Ne znate da sam trudna? Evo, već četvrti mesec. Nosim sina, zvaće se Aleksandar", izjavila je Mina, a potom dodala da je otac deteta njen bivši dečko, pevač Igor X.

Vruće u emisiji? Skini se! (VIDEO)

"Ne, stvarno, istina je! Trudna sam sa Igorom! Ono što šalješ u univerzum, to ti se i desi. Što bih ja sad s ovim, s onim imala dete... I drugo ću imati s njim", završila je sjajno raspoložena trudnica, koja će na proleće sledeće godine ćerki Anastaziji podariti brata.

Mina i Igor živeli su u vanbračnoj zajednici dve i po godine. Ćerkicu Anastaziju dobili su 2009. godine, a godinu i po dana posle najsrećnijeg trenutka u njihovim životima došlo je do razlaza. Šuškalo se da je razlog Igorova prevara, a pevačica je saznala da je ostavljena putem Facebooka, gde je folker promenio status veze. Usledila su medijska prepucavanja i sukobi oko deteta, da bi potom vremenom uspeli da uspostave zajednički jezik za dobrobit svoje ćerke.

Sve vijesti