Samsung Galaxy S9, S9+ prve slike i video

Izgleda da će dizajn Galaxy S9 telefona ostati sličan Galaxy S8 modelima, iako su prvobitni izvještaji ukazivali na drugačiji scenario.

0
A- A A+

Upravo procurele slike i video renderi Samsung Galaxy S9 telefona pokazuju minimalne dizajnerske razlike (ukoliko su video i slike autentični) u odnosu na Galaxy S8 seriju.

Samsung Galaxy S9 imaće, osim sličnog dizajna, novu poziciju senzora otiska prsta, koji je pomjeren ispod kamere i samo jednu kameru na poleđini, iako se šuškalo o dvije. Takođe, 3.5 mm audio priključak je (srećom) i dalje tu! Ekran je dijagonale 5.65 inča, što je tačno 14.35 centimetara.

Samsung Galaxy S9+ je nešto veći, ekrana 6.1 inč (15.5 centimetara), ali sa dvostrukom kamerom i istim položajem skenera otiska prsta. I dalje je tu 3.5 mm audio priključak, kao i prepoznatljiv „sendvič“ dizajn (staklo-metal-staklo) i zakrivljen ekran.

Oba telefona dolaze sa USB Type-C priključkom i novim Iris skenerom. Nažalost, Samsung nije uspio na Galaxy S9 da smanji ivice ekrana još više i da ugradi senzor otiska prsta ispod ekrana, što možda i čuva za novu Note 8 seriju.

Premijera ovih uređaja očekuje se na MWC 2018 ili nešto ranije, ali na CES-u 2018 ga vjerovatno nećemo sresti, kako se ranije šuškalo.

Izvor: 91mobiles.

Izvor: MySmartPrice.

Tagovi:
Sve vijesti