Telefoni i televizori na rate uz box pakete!

Autor:

Kompanija m:tel je pripremila najbolju prazničnu ponudu, kupite sebi ili za poklon mobilni telefon već od 3 eura mjesečno uz pretplatu za box paket. Iz ponude izdvajaju Tesla Smartphone 6.2 i Alcatel 5080X Shine Lite.

0
A- A A+
m:tel Foto: m:telUkoliko ipak želite usluge kablovske televizije, interneta i fiksne telefonije, a uz to želite
obezbijediti novi TV uređaj onda iz kompanije predlažu Smart TV JVC LT 32'' za koji plaćate ratu samo 8 eura mjesečno.

Za nove korisnike u toku je i pola godine 50% popusta na pretplatu željenog BOX paketa. Iz ponude box paketa izdvajaju  Box trio 2+ koji Vam donosi uživanje u preko 200 kanala, Internet brzinu od 60Mb, fixnu telefoniju i mobilnu telefoniju sa velikim resursima.

Takodje, izdvajaju  i Box duo 2 koji sadrži TV paket sa preko 200 kanala i Internet brzinu od 60Mb.Tako korisnici koji izaberu Box trio 2+ paket, plaćaju narednih 6 mjeseci samo 14.49 eura, a novi korisnici Box duo 2 paketa samo 12.95 eura mjesečno.

Bliže se praznici i  kompanija m:tel svim novim korisnicima BOX paketa uz sve ovo poklanja i aparat za fiksni telefon. Ponuda važi uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, uz odgovarajući tarifni profil. Promotivna kampanja se odnosi na sve nove korisnike BOX paketa. Sve cijene su sa PDV-om.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici
Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj
1600.

Tagovi:
Sve vijesti