Nagrada za City Groove

Autor:

Festival City Groove proglašen je za najbolji događaj na manifestaciji „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“ u organizaciji TO Podgorica. Svečanost je održana u 21 MNE Urban.

Kako je istakao direktor festivala City Groove Dragan Bulajić, ovo priznanje dodatno će uticati na to da četvrto izdanje pomenute manifestacije bude još glamuroznije i bolje.
„Imamo svoju misiju. Hvala partnerima što nas i na ovaj način stimulišu da idemo dalje. Vrijedno radimo i sigurni smo da ćemo ove godine pripremiti još bolji festival. Pregovaramo sa velikim imenima, koja još nijesu dolazili u Crnu Goru“, istakao je Bulajić.
Prethodna tri izdanja festivala obogatila su muzičku, kao i festivalsku ponudu Podgorice koja je bila domaćin velikim imenima ex-Yu scene među kojima su Parni Valjak, Gibonni, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, a zahvaljujući ovoj muzičkoj manifestaciji glavni grad Crne Gore posjetile su i svjetski poznate zvijezde među kojima su DJ-evi Bob Sinclar, Antoine Clamaran, Fedde le Grand kao i britanski bend Morcheeba.
Naredni festival biće održan početkom juna na Stadionu malih sportova u okviru manifestacije Podgoričko kulturni ljeto, a organizatori će uskoro saopštiti i koga će to publika imati priliku da čuje.