Milojević: Ako ne vjerujem ja, ko će?

Autor:

"Rekli smo i prije utakmice "Ako smo zaslužili - proći ćemo". I apsolutno smo zaslužili", rekao je trener Zvezde poslije pobjede protiv Kelna i plasmana u sledeću fazu Lige Evrope.

0
A- A A+
Vladan Milojević Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Keln i u Beogradu i ostvarili rezultat koji su njihovi navijači čekali 25 godina - evropsko proleće!

Ekipa Vladana Milojevića prva je u istoriji Lige Evrope koja je prošla put od prvog kola do nokaut faze, a trener crveno-bijelih rekao je u razgovoru za RTS da je morao da vjeruje, još od prvih utakmica, odigranih u junu!

"Mislim da je ovo zajednička pobeda svih nas, ljudi iz uprave koji vrijedno rade, navijača.. Igrači dobijaju najveći dio tog kolača i treba da uživaju. Ovo je Zvezda, ona treba da se vrati tamo gdje jeste, u elitu i volio bih da smo dali mali doprinos i da je ovo početak tog povratka Zvezde", rekao je Milojević posle utakmice.

Na pitanje da li je vjerovao od početka sezone, odgovorio je da je prosto morao.+

"Ako ne vjerujem ja, ko će? Moram da vjerujem i kad mi je teško, igrači to ne smiju da vide. Rekli smo već, pozitivna energija, glad, glava dole... To je jednostavno u sportu".

Odrednicu "najbolji" usmjerava potpuno ka fudbalerima.

"Presrećan sam. Ostavili su srce, to smo obećavali i mogu da kažem da će uvijek tako da bude. Mislim da su momci zaslužili. Rekli smo i prije utakmice 'Ako smo zaslužili - proći ćemo'. Apsolutno smo zaslužili. Ambijent ovaj treba doživjeti, ne postoji novac koji ovo može da plati", dodao je Milojević.

Sve vijesti