Pored drogiranja, psihoza ti je najmanji problem

Autor:

Pevačica progovorila o borbi sa zavisnošću

0
A- A A+

Pevačica Fergi (Stejsi Ferguson) je u intervjuu za "iNews" otvoreno pričala o svojoj prošlosti kada je bila zavisnik od metamfetamina, odnosno, kristal meta.

Nekadašnja frontmenka benda Black Eyes Peas je sada uspešna solo umetnica i majka, a iza sebe ima 23 godine iskustva u muzičkoj industriji.

 Fergi je počela da se drogira kada je imala samo 18 godina i tu praksu nastavila i nakon što je napustila svoj prvi bend Wild Orchid 2001. godine.

"U trenutku kada sam dotakla dno, patila sam od hemijski uzrokovane psihoze i demencije. Bukvalno sam halucinarala svakodnevno. Bilo je potrebno da prođe godinu dana ne uzimanja droge kako bi se moj mozak očistio od hemije i da bih prestala da vidim stvari. Sedela bih negde i videla pčelu ili zeca", ispričala je pevačica.

Menjam "ribu" za seks bombu! (FOTO, VIDEO)

Na sreću, ona je uspela da se iščupa iz kandži ovog smrtonosnog poroka...

"Droge su bile baš zabavne do trenutka kada to više nisu bile. Ali, znate šta, zahvaljujem se na danu kada mi se to dogodilo, jer to je moja snaga, moja vera, moja nada za nešto bolje."

Fergi trenutno promoviše svoj drugi solo album "Double Dutchess", ali je njen rad zasenila vest da se razvodi od muža Džoša Dumela nakon 13 godina što su proveli zajedno. Njih dvoje trenutno dele starateljstvo nad četvorogodišnjim sinom Ekslom.

Sve vijesti