A, za ćeru - NIŠTA!

Autor:

I to naglašeno...

0
A- A A+

Pevač i glumac Dejvid Kesidi, nekadašnji idol tinejdžerki, nedavno je preminuo nakon što su mu otkazali bubrezi i jetra.

Iako je Dejvid imao dvoje dece - sina Beja i ćerku, poznatu TV glumicu, Kejti Kesidi, u testamentu je naglasio da sve svoje bogatstvo, tačnije 150.000 dolara, ostavlja isključivo sinu.

"Moja izričita namera je da ne ostavim ništa Ketrin Evelin Kesidi", piše u testamentu uz napomenu da ni ona, ni njeni potomci nikada ništa ne smeju da dobije od njegove zaostavštine.

Dejvid i Kejti su već godinama bili u lošim odnosima, naročito zbog pevačevog alkoholizma i demencije od koje je oboleo pre nekoliko godina.

Preminuo nekadašnji idol tinejdžerki (FOTO, VIDEO)

"Nisam bio njen otac. Bio sam njen biološki otac, ali je ja nisam odgajio. Ona ima potpuni drugačiji život. Ponosan sam na nju i teško mi je i da prihvatim koliko godina ima sada", rekao je on u jednom intervjuu za "People" magazin.

Kejti je odrasla uz majku i očuha, a za Dejvida je isticala da joj je više "prijatelj". Iako nisu bili u najboljim odnosima, glumica je navodno otrčala da bude uz oca nakon vesti o njegovoj hospitalizaciji, a nakon njegove smrti je otkrila da su mu poslednje reči bile: "Toliko uzalud potrošenog vremena."

Sve vijesti