Nejmaru se neće dopasti koga je "pikirao" PSŽ

Autor:

U Parizu spremaju smjenu Unaija Emerija i već su "pikirali" njegovog nasljednika. Nismo sigurni da će se to dopasti i Nejmaru.

0
A- A A+

Pari sen Žermen čini sve da udovolji najskupljem fudbaleru svih vremena Nejmaru, a ukoliko rezultati ne budu na očekivanom nivou - spremni su da smijene i trenera Unaija Emerija.

Španski stručnjak, koji je od 2016. godine na klupi Parižana, nije u najboljim odnosima sa Nejmarom koji na sve načine pokušava da sruši trenerov autoritet, oglušuje se o njegove naredbe, želi da bira kada će da igra utakmice, u svađi je sa dosadašnjom zvijezdom tima Edinsonom Kavanijem...

Francuski mediji navode da je PSŽ doneo odluku da smijeni Emerija na kraju aktuelne sezone, ukoliko ne napravi neki senzacionalan uspjeh poput osvajanja Lige šampiona, a zamjena je spremna.

U pitanju je njegov sunarodnik Luis Enrike koji je Nejmaru bio trener i u Barseloni i koji je odlučio da odmori godinu dana od fudbala, što se poklapa i sa željama Parižana.

Ono što nismo sigurni je da li bi se Nejmaru dopala ova opcija na trenerskoj klupi PSŽ-a pošto je i tokom dana u Barseloni bio u sukobu sa Luisom Enrikeom, uprkos dobroj saradnji na početku, pa je u poslednjoj godini zajedničkog rada trener Katalonaca često kritikovao Nejmara.

Bilo je i pohvala poput toga da je "MSN" trio najbolji u istoriji, ali navodno se Luisu Enrikeu nije dopadalo to koliko malo Nejmar radi na treninzima.

Da li su u međuvremenu izgladili odnose, vidjećemo uskoro...

Sve vijesti