Dokaz da je klasika uvek najbolji izbor (FOTO)

Autor:

Samo pogledajte "Šanel" reviju i shvatićete da je zaista tako.

Kada je odlučeno da se revija francuskog brenda "Šanel" održi u Hamburgu, mnogi su mislili da to ima veze sa dizajnerovim poreklom - Lagerfeld je poreklom iz Nemačke, mada se u Pariz odselio kao vrlo mlad, kada je imao 17 godina.

Međutim, Karl kaže da mesto nema veze sa tim, već je Hamburg izabran zbog prelepe zgrade Hamburške filharmonije, čiji je talasast krov bio delimično inspiracija za dizajnera.

U njegovoj novoj kolekciji preovlađuju kape i kaputi od tvida, a iako šareni, oni su od tamnijih, zimskih boja, te su laki za kombinovanje sa drugim bojama. Kao i obično kada je "Šanel" u pitanju, kroj je klasičan, pa su zapravo boje jedini "ukras".

Uostalom, ako pitate Lagerfelda, on će vam reći da je klasika uvek najbolji izbor, a ako želite da budete moderni, samo klasičan kroj obogatite bojama.

Celokupni utisak je da je svakom deliću prikazane garderobe Karl posvetio veliku pažnju, a upućeni kažu da je on zaista veliki perfekcionista i da ponekad traži da se pantalone, recimo, skrate za pola milimetra.

Tagovi:
Sve vijesti