Ništa njemu nije jasno... (FOTO, VIDEO)

Autor:

"Žao mi je ako sam uprskao," kaže glumac koji sada žali zbog toga što nije pročitao knjige.

0
A- A A+

Glumac Stiven Dilan, kojeg gledaoci "Igre prestola" pamte kao kralja Stanisa Barateona, priznao je da mu u seriji ništa nije bilo jasno.

Stanisa je igrao od druge do pete sezone, a pošto prethodno nije čitao "Pesmu leda i vatre", niti gledao prvu sezonu, pojma nije imao šta njegove scene znače.

15 stvari koje niste znali o kalisi Deneris Targarjen

"Žao mi je ako sam uprskao Stanisa, jer sam u celu priču ušao nemajući pojma o čemu se radi. U potpunosti sam zavisio od Lijama Kaningema, koji igra ser Davosa. On je bio strastveni poznavalac priče, i morao sam da ga pitam za svaku scenu. Ja jednostavno nisam imao predstavu o čemu se radi, sve dok nisam završio snimanje, ali tada je šteta već bila načinjena. Bilo mi je veoma žao. Mislio sam da nijedan jedini gledalac neće verovati u mog lika, da sam ga izgradio na nepostojećim osnovama," izjadao se Dilan za "Tajms".

Evo zašto OBOŽAVAMO Tiriona!

"Od tada, nekoliko puta sam gledao seriju. Uzalud sam pokušao da vidim da li bih, barem sada kada je za mene gotovo, uspeo da pohvatam o čemu se radi. Naravno, nisam uspeo," rekao je on.

Izvor: YouTube

Sve vijesti