Vozio 200 na sat, pa ostao bez vozačke

Autor:

Službenici Uprave policije za bezbjednost saobraćaja su podnijeli prekršajnu prijavu protiv Podgoričanina D.D. (21) zbog prekoračenja brzine.

3
A- A A+
policija policajac policijski auto Foto: MONDO/Goran Sivački

Policija je na magistralnom putu Bar – Podgorica u mjestu Goričani zaustavila putničko motorno vozilo marke “Audi” podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao D.D.

Uređajem za evidentiranje prekršaja u pokretu snimljena je brzina od 200 km/h, gdje je ograničenje 80 km/h, iako je najveća dozvoljena brzina za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici, ograničena na 70 km/h.

Protiv D.D. podnijeta je prekršajna prijava i privremeno mu je oduzeta vozačka dozvola.

“Još jednom napominjemo da sve analize saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica ukazuju da je kao uzročnik većine saobraćajnih nezgoda dominantan ljudski faktor, posebno onih sa najtežim posljedicama, pa iz tog razloga ukazujemo na neophodnost poštovanja odredbi Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, kazali su iz UP.

ZATVOR za Baranina zbog divljanja u Sozini!

Upozoravaju sve nesavjesne učesnike u saobraćaju da će pripadnici saobraćajne policije i u narednom periodu nastaviti sa pojačanim aktivnostima, kako bi omogućili veći stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Ovo je vrijeme bahatih vozača...VIDEO

Budvanin vozio 204 km/h!

Preticao preko pune u kanjonu Morače! VIDEO

Vozili 180 na sat, ostali bez vozačke

Tagovi:
Sve vijesti