Kompanije m:tel i Huawei predstavile Mate 10 Pro

Autor:

Prodaja najnovijeg Huawei telefona Mate 10 Pro počinje u petak samo u m:tel–u. Pogledajte fotogaleriju sa promocije uređaja, koja je održana večeras u Podgorici.

Kompanije m:tel i Huawei predstavile Mate 10 Pro Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Večeras su u Podgorici kompanije Huawei i m:tel premijerno za crnogorsko tržište predstavile Huawei Mate 10 Pro, mobilni telefon koji najavljuje novu eru inteligentnih mašina.

Mjesec dana nakon svjetske premijere u Minhenu, u prisustvu brojnih zvanica predstavljene su vrhunske performanse ovog uređaja koji podiže ·iskustvo korišćenja telefona na do sada neviđen nivo. Huawei Mate 10 serija nastavlja svoju tradiciju superiorinih karakteristika, ujedno promovišiću i inovativni mobilni čipset Kirin 970.

Ovom prilikom je izvršni direktor kompanije m:tel Vladimir Lučić istakao: „Odlična saradnja koju imamo sa kompanijom Huawei ponovo je rezultirala činjenicom da će ovaj uređaj u Crnoj Gori prvo biti dostupan u poslovnicama kompanije m:tel. Naš trend da prvi nudimo nove usluge i najnovije uređaje nastavićemo i u narednoj godini, uzjoš bogatiju i povoljniju ponudu paketa, kako u mobilnoj,”tako i u fiksnoj telefoniji.”


”Huawei Mate 10 serija donosi prvu mobilnu platformu, zasnovanu na vještačkoj inteligenciji čime pokreće novu eru inteligentnih telefona. Huawei je učvrstio svoju poziciju na svjetskom tržištu, tako da se broj naših korisnika svakodnevno povećava ", izjavio je Zhaozhengwen Jacky, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep Office, ističući da se Huawei kao treći proizvođač mobilnih uređaja, pozicionirao na listi najvrjednijih svjetskih brendova.

Kompanija m:tel u saradnji sa kompanijom HUAWEI promovisala je novi telefon MATE 10 PRO

A post shared by MONDO Crna Gora (@mondo_cg) onNajsavremeniji Huawei proizvod predstavila je Senior Training Manager iz kompanije Huawei Aleksandra Aleksić. Huawei Mate 10 Pro odlikuje unaprijeđena kamera sa dvostrukim sočivom, koja je plod nastavka uspješne saradnje sa prestižnom kompanijom Leica. Telefon posjeduje dugotrajnu i snažnu bateriju, a otporan je na vodu i prašinu.

Pogledajte FOTOGALERIJU:


Mate 10 Pro će biti prvo u ponudi kompanije m:tel u Crnoj Gori već od petka 8. decembra.
Rezervacije su putem Facebook profila kompanije m:tel Mtel Imate Prijatelje omogućene već od 1. Decembra, a za prvih 20 korisnika obezbijedili su poklon Huawei 360 Panoramic kamera.

Više informacija o ponudi m:tel-a možete naći na Facebook stranici Mtel Digitalna Fabrika, web site-u www.mtel.me ili pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Inteligentna mašina stigla u Crnu GoruSve vijesti