"Bife" tehničkih fakulteta sija novim sjajem FOTO

Autor:

Restoran bar “DESETKA” se nalazi na mjestu nekadašnjeg "Bifea" Tehničkih fakulteta u Podgorici. Mjesto sa dugom tradicijom i mladalačkom energijom pamte generacije crnogorskih studenata, a evo kako izgleda sada!

"Bife" tehničkih fakulteta sija novim sjajem FOTO Foto: MONDO

Brojni poznati bendovi i muzičari nastupali su na bini čuvenog „Bifea“, a mnogi crnogorski umjetnici ovdje su imali svoje prve nastupe. Gotovo da nema generacije koja se ne sjeća druženja na ovom mjestu. Poslednjih godina, ipak sa ovog mjesta studenti nisu nosili najljepše uspomene na studentske dane, ali zato "DESETKA" možda novim generacijama pruži ono što je "Bife" starim.

Restoran bar “DESETKA” je po mnogo čemu jedinstvno mjesto u Podgorici.

FOTOGALERIJA:

  Specifičnog duha, originalne lokacije, širokog izbora kvalitetne hrane i piće, pažljivo odabranog kulturnog i zabavnog programa i jedinstvene muzičke koncepcije.
“DESETKA” je mjesto okupljanja akademske zajednice Crne Gore, profesora, saradnika i studenata!

Tokom cijele godine će biti izvorište pozitivnih vibracija, sa originalnim provodom, raznovrsnim tematskim zabavama, kvizovima znanja i mnoštvom drugačijih programa namijenjenih svim generacijama .

Iz menadžmenta lokala ističu da im je cilj je da podignu nivo ugođaja u Podgorici na viši nivo i da “DESETKA“ bude prepoznata kao omiljeno mjesto istinskih hedonista!

Pa, kako vam se čini?

Sve vijesti