Evo novog crossfit izazova iz Bara! (VIDEO)

Autor:

Osmi MONDO fitness izazov stiže iz Bara. Pogledajte šta je instruktor CF Station kluba zadao kolegama u Podgorici i Nikšiću.

Evo novog crossfit izazova iz Bara! (VIDEO) Foto: MONDO

Drugi MONDO fitness izazov iz Bara stiže dva dana nakon burne kulturno-umjetničke proslave dana grada pod Rumijom i 16. Maslinijade. Slavljenička atmosfera kao da je inspirisala trenera CF Stationa Baneta Nenezića da postavi za izazov nešto zahtjevniju vježbu.

POGLEDAJTE:

Izvor: MONDO/CF Station BarIz Soko Gym-a žestoko su odgovorili na Banetov izazov. Vježbu je izveo Vuka Đalović, po zanimanju penzioner. Kad buete vidjeli kako je Vuka odgovorio na izazov shvatićete i o kakvom se penzioneru radi:

Izvor: MONDO/SokoGym


U ime City fitnessa na izazov iz Bara odgovorila je Branka Laban:

Izvor: MONDO/City fitnessZa odgovor u ime Capital Fitness Centra bio je zadužen Đorđe Raičević Tota:

Izvor: MONDO/Capital Fitness CenterEvo kako su na Banetov izazov odgovorili njegovi puleni iz barskog CFStationa:

Izvor: MONDO/CF Station

Priča koja prati 8. MONDO fitness izazov mogla bi da motivaciono djeluje za one naše čitaoce koji se još uvijek razmišljaju da li da počnu sa treninznima fitnesa.

Vjerovali ili ne - dvadesetominutni trening koji se sastoji od različitih vježbi visokog intenziteta, smišljenih tako da se osoba prilikom treninga oznoji na ključnim tačkama tijela – čelo, donji dio leđa, prepone i pazuh, značajno povećava seksepil vježbača!

 Riječ je o treningu za povećanja feromona (Pheromone Improvement Training). Androstenon je feromon koji se nalazi u ljudskom znoju, ima dejstvo afrodizijaka, a trening podstiče tijelo da ga proizvodi u što većim količinama.

Prije nego što pomislite da jednostavno prestanete da koristite dezodorans ili da prestanete da se tuširate, imajte na umu da se ovaj feromon nalazi isljučivo u svježem znoju i isparava iz znoja nakon dva sata.

Fitnes trener Diana Buti kaže da "svjež znoj ne može da smrdi”.

Feromon koji se nalazi u svježem znoju ima 'rok trajanja', što znači da osoba ima otprilike dva sata prije nego što počne da smrdi. Ovaj trening je za svakoga ko želi da nađe nekoga, a uspjeh je praktično zagarantovan", dodaje ona.

Da bi trening bio djelotvoran potrebno je da tijelo "maksimalno iscrpite kako bi proizvelo što više svježeg znoja", objašnjava Buti.

Onda, dodaje, treba da nađete osobu koju će privući miris vaših feromona, a da toga nije ni svjesna.

Prepuštamo našim fitness ekspertima da osmisle trening koji će podstaći lučenje feromona tako da “mirišemo” (i izgledamo) neodoljivo!Sve vijesti