Desilo se neočekivano - ovo je najmoćniji telefon!

Najmoćniji Apple telefon, ipak korak iza najbržeg Android telefona.

0
A- A A+

Proizvođač OnePlus je, ipak, bio u pravu - napravili su najbrži telefon na svijetu, a to je OnePlus 5T (model OnePlus 5 se povlači i zvanično).

U nezvaničnom, kako se u videu i kaže, svakodnevnom testu brzine telefona OnePlus 5T je pobijedio iPhone X, iako je u Benchmark testovima bio slabiji (još jednom se dokazuje da Benchmark testovi ne znače praktično ništa, ako sistem nije dobro optimizovan i bez preteških animacija). Sa Oxygen UI nadogradnjom, koja ističe najbolje Android osobine, bez teških animacija i sa dobrom optimizacijom OnePlus 5T je pobijedio Apple iPhone X prilikom otvaranja svakodnevnih aplikacija i igara.

Ovo nije naučni, standardizovan test, ali pokazuje koliko su telefoni brzi u realnoj svakodnevnoj upotrebi, što je važnije od sintetičkih testova brzine. Ipak, ne zaboravite da se ovdje radi i o novim uređajima, koji još uvijek nemaju „breme“ zaostalih instaliranih aplikacija i velikog broja pozadinskih podataka, koje svakodnevne aplikacije i igre prave.

Takođe, ne smijemo izgubiti iz vida činjenicu da je OnePlus 5T iz nekog čudnog razloga stigao sa Android Nougat sistemom, a ne Oreo-m, što bi moglo da znači da će nakon dolaska novog operativnog sistema OnePlus 5T biti još brži.

OnePlus 5T pobijedio i u brzini otključavanja uređaja licem, ali i u nekim drugim scenarijima, koje ćete vidjeti na samom kraju video snimka.

Šta vi mislite o ovome, smatrate li ove testove vjerodostojnim?

Izvor: EverythingApplePro.

Sve vijesti