"Razvaljuju" se od para! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Ovo su trenutno najbogatije žene u muzičkoj industriji

Magazin "Forbs" je objavio listu pjevačica koje su najviše zaradile u protekloj, 2017. godini! Neka imena će vas možda iznenaditi, dok su ostale pjevačice očekivano tu...

10. Barbra Strajsend 30 miliona dolara

Ima 75 godina i jedina je pjevačica u istoriji čiji album se nalazi na vrhu top listi već šest decenija. Veliki novac je u proteklih godinu dana zaradila i zbog mnogobrojnih nastupa koje je održala.

Izvor: YouTube

9. Kejti Peri 33 miliona dolara

Pjevačica je zaradila podebelu platu zbog objavljivanja novog albuma "Witness" i zgrnula milione na reklamama za mnogobrojne kompanije. Predstojeće učešće u "Američkom idolu" bi trebalo da joj donese još ovoliko novca, a već zarađuje i na turneji koju je najavila.

8. Britni Spirs 34 miliona dolara

Deceniju nakon nervnog sloma, slavna pop pjevačica je sve samo ne "propala". Njeni nastupi u Las Vegasu joj donose šestocifrene sume za svako veče, a turneju koju je stopirala u Aziji, nastaviće pred kraj godine.

7. Rijana 36 miliona dolara

Ljepotica sa Barbadosa zarađuje najviše novca "na putu" zbog nastupa širom svijeta. Pokazala je i glumačko umijeće u seriji "Bates Motel", a milioni joj dolaze i od reklamiranja svjetski poznatih brendova. Ove godine je takođe lansirala sopstvenu kozmetičku liniju "Fenty Beauty".

6. Doli Parton 37 miliona dolara

Kraljica kantri muzike ima 71 godinu, ali i dalje neumorno nastupa. Koncerti širom Amerike u kombinaciji sa prihodom od njenog "Dollywood" tematskog parka su doprinijeli tome da zarađuje više od Rijane i Kejti Peri.

Izvor: YouTube

5. Dženifer Lopez 38 miliona dolara

Džej Lo nastupa u Las Vegasu, uzima milione od reklama za kozmetičke proizvode, glumi i pokrenula je i novi šou "World of Dance" gdje je sudija i glavni producent.

4. Selin Dion 42 miliona dolara

Selin Dion je četvrta na ovoj listi, a i ona kao mnoge njene koleginice "razbija" u Las Vegasu, pa tako mnogo zarađuje uprkos pauzi koju je imala nakon što joj je 2016. godine preminuo muž.

3. Tejlor Svift 44 miliona dolara

Iako je treća na listi, Tejlor je zapravo "utanjila" kada je zarada u pitanju u odnosu na prethodne godine. "Forbs" smatra da će se vratiti na sam vrh 2018. godine zbog novog albuma "Reputation" i predstojeće svjetske turneje.

2. Adel 69 miliona dolara

Britanka je obišla svijet na turneji kako bi promovisala treći album "25". Ovo je prvi put nakon 2011. godine da je to uradila, a zarađivala je i sedmocifrene sume na veče. Ove godine je dobila Gremija za "Album godine", a iako je odbila milione koje su joj nudili za reklamiranje proizvoda, i dalje je jedna od najplaćenijih pjevačica.

1. Bijonse 105 miliona dolara

Uopšte ne čudi što je Bijonse ponijela titutu najplaćenije žene u svijetu muzike 2017. godine. Album "Lemonade" i "Formation" svjetska turneja su umnogome zaslužni za to, ali i modna linija "Ivy Park" i drugi biznisi koje vodi. Iako je ove godine malo pauzirala zbog toga što je dobila blizance Rumi i Gospodina, i dalje je daleko ispred koleginica po zaradi koju je ostvarila!

Sve vijesti