Facebook vratio objave stranica i stari News Feed!

Znamo da ste čekali da pročitate ovo, ali ne radujte se još uvek u potpunosti…

0
A- A A+

Facebook je 21. novembra u Srbiji počeo da prikazuje, stidljivo, ali da prikazuje, objave stranica, slavnih ličnosti i medija u regularnom News Feed stupcu. Kao što imate priliku da vidite na našem snimku ekrana telefona - MONDO će vam se sad pojavljivati u News Feed-u i ne morate da nas tražite u Explore Feed sekciji.

ALI…

Objave se doziraju. Nećete videti sve objave, nego ukupan broj objava stranice, slavne ličnosti ili medija koji pratite i još uvek nećete videti objave svih onih stranica koje pratite. Pretpostavljamo da će se „pun“ saobraćaj vratiti postepeno. Umesto toga videćete pokoju objavu, koja će u sebi sadržati i prethodne objave (primetite ovo „posted 11 stories" u našoj galeriji slika), koje će vam biti dostupne kad „raširite“ taj post.

Facebook eksperiment u Srbiji - jeste li zadovoljni?!

Za sada znamo toliko, a sve dodatne stvari reći ćemo vam naknadno, kad one budu potvrđene i zvanične, kao o vo što smo vam upravo pokazali.

Facebook ukinuo brisanje objavljenih statusa

NAPOMENA: Kao što Facebook ne prikazuje kompletan sadržaj stranica i ličnosti koje pratite, tako ni povratak tih objava ne vide u ovom trenutku svi korisnici. Ukoliko ste među njima - strpite se, vaš „server“ Facebook mreže još uvek čeka na instrukcije centrale da ih prikaže i ne znamo koliko će biti potrebno da taj „signal“ stigne.

Uživajte u (delimičnom) starom sadržaju koji ste pratili ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vijesti