Komunicirajte dok ste u Srbiji, uz m:roming tikete

Autor:

NEOGRANIČENI POZIVI, PORUKE I INTERNET DO KRAJA 2018. GODINE ZA 29,9 EURA

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

  Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu  u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, Kompanija m:tel je od danas pripremila novu ponudu m:roming tiketa.

U ponudi je Prva klasa tiket koji za samo 29,9 eura omogućava svim korisnicima  m:tel-a da do kraja 2018. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji (na mt:s mreži) aktiviraju neograničene dolazne minute, odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži, neograničene SMS poruke sa brojevima iz mt:s i m:tel mreže, kao i neograničeni mobilni Internet.

Pored godišnje karte, u ponudi  je i 15-dnevna karta za samo 5,9 eura.

Kupovina m:roming karte se vrši putem m:tel menija  - pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica kao i slanjem poruke tiket3 na broj 14555 (za aktivaciju 15-dnevnog tiketa) i poruke tiket4 na broj 14555 (za aktivaciju godišnjeg tiketa Prva klasa).

Naši korisnici koji putuju u Sloveniju i na Kosovo u  istom promotivnom periodu  mogu aktivirati i godišnju mroming kartu po cijeni od 39,9 eura. Takodje, u ponudi je najpovoljniji roming za sve koji putuju u Bosnu i Hercegovinu, i to trodnevni tiket po cijeni od 2,9 eura i petnaestodnevni tiket za samo 4,9 eura.

Tagovi:
Sve vijesti