Ozbiljno se muči za ovakav izgled!

Autor:

Bez obzira na to da li volite Kardašijanke, morate da priznate da Kortni izgleda savršeno. Evo šta jede da bi to postigla.

0
A- A A+

  Devojke iz klana Kardašijan poznate su po mnogo čemu - najviše po skidanju i provokativnom izgledu, a onda i po linijama šminke, konturisanju… Ali bez obzira na to da li ih volite, morarte da priznate da dobro izgledaju, posebno Kortni koja, čini se, ima najskladniju građu od sestara.

Ova 38-godišnja rijaliti zvezda ima svoj režim ishrane, nedavno je otkrila i šta jede, i da vam odmah kažemo - plaća visoku cenu za onakav izgled.

Naime, Kortni izbegava većinu voća i ugljenih hidrata, ne jede pasulj niti pečurke, kao ni gluten, a izbegava i mlečne proizvode.

Ako se, kao i mi, pitate šta onda jede, evo odgovora.

Kardašijanova je otkrila da proteini i masti čine najveći deo njene ishrane, a dan počinje kremastim pudingom od avokada, za koji tvrdi da je savršen obrok pre treninga.

Puding od avokada sastoji se od jednog avokada, kašikom smeđeg šećera, pola šolje mleka i kašičicom hanuka meda, i svi sastojci su izmešani da se dobije puding.

Ručak i večera su kombinacija proteina i povrća, najčešće riba ili piletina uz brokoli ili karfiol.

Kortni takođe kaže da doručkuje tek kada prođe između 14 i 16 sati nakon večere, i dodaje da nikada ne jede grickalice, osim ponekad badem.

Osim toga, postoje i dani kada rijaliti zvezda 24 sata pije samo vodu i eventualno jede čorbu.

"Tim danima se trudim da imam što više obaveza ili da, ako sam kod kuće, ne ulazim u kuhinju", kaže ona.

Kortni priznaje da je ovakva dijeta teška i da se zbog toga takvog režima ne pridržava duže od tri meseca.

"Trudim se i da uživam u životu, tako da ponekad prekršim pravila i odmorim od dijete ako ima neka posebna prilika", iskrena je Kardašijanova.

Teško jeste, ali izgleda da daje rezultate:

Sve vijesti