Evo gdje danas neće biti struje

Autor:

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

0
A- A A+
struja, dalekovod Foto: MONDO/Predrag Vujić

  Objekti u kojima se ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Zeta (Mahala), a u Beranama Rudeš, Ranč bb, Jasikovac, Budimlja 1 i 2, IV jula i Batuni.

U Ulcinju, od osam do 14 sati, zbog radova na mreži struju neće imati Nova Mahala prema Valdanosu.

U Herceg Novom, od 11 do 15 sati, dolaziće do povremenih prekida u napajanju električnom energijom na području naselja Topla, Crveni Krst i Dom zdravlja.

U Beranama, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Budimlja,Mašte, dio Goražda, Selo Tmušići i planinski prevoj Lokve.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostaće sela Bogaje i Njeguš.

U Plužinama će, od 11 do 12 sati, bez struje biti Potrk, Duba, Bajovo Polje, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Zakamen i Seljani, od 12 do 13 sati Podprisoje, Gornja Brezna i Lug, a od 13 do 14 sati Brezna i Pilana.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Grubježići i Kičava, od devet do 12 sati i 30 minuta Crnča, Godijevo, Radulići, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmanbegovo Selo, Lazovići, Moravac i Ivanje, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Lješnic.

U Mojkovcu će, od devet do 13 sati i 30 minuta, struju neće imati Uloševina, a od deset do 12 sati Radnik.

U Kolašinu, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Uljari, a od osam sati i 30 do 13 sati i 30 minuta Skrbuša, Vraneštica, Skrbuša, Dulovine, Bijeli potok, Izlasci, Padež, Mateševo, Jabuka, Bare Krajske i Lukićevića Lug.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

%MCEPASTEBIN%

Tagovi:
Sve vijesti