Kolege držao na nišanu da bi spriječio kontrolu?!

Autor:

Kontrolor R.I. obavijestio je direktora Uprave za šume da je prilikom kontrole sječe u lovačkim šumama inženjer I.G. na njega potezao pištolj i vrijeđao ga.

0
A- A A+

  I.G. koji je inženjer u Upravi za šume, područna jedinica Rožaje, izazvao je težak incident kada je na kolegu R.I. potegao pištolj.
R.I. je inženjer za zaštitušuma, a do incidenta je došlo na prostoru lovačkih šuma, kada su on i R.D., kontrolor, pokušali da izvrše kontrolu rada I.G. na doznakama iz prethodne godine u lovačkim šumama.

Prema nezvaničnim informacijama iz Uprave za šume PJ Rožaje, I.G. je prethodno kolegi uputio niz psovki i uvreda, a zatim potegao oružje na njega, ali ga je u namjeri da puca na kolegu spriječio R.D.

Iz policije je "Danu" potvrđeno da je u lovačkoj šumi došlo do nemilih scena, odnosno do potezanja vatrenog oružja od strane I.G. uz prijetnju da će presuditi kolegi ako nastavi da kontroliše njegov rad.

R.I. nije demantovao niti potvrdio informaciju "Dana" da je I.G potezao pištolj na njega. On nije želio da daje izjave o ovom incidentu, iako je o njemu pismom obavijestio direktora Uprave za šume Nusreta Kalača.

Sve vijesti