PzP: Pokušana likvidacija Radulovića

Autor:

Pokret za promjene (PzP) saopštio je danas da je u srijedu, kako se navodi, pokušana likividacija potpredsjednika te partije Branka Radulovića.

1
A- A A+

Demokratski front DF Medojević Knežević Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin

  Navodi se da je juče, po klasničnom kriminalnom scenariju, koji u najvećem broju slučajeva rezultira tragičnim posledicama, bio izložen Radulović.

"Bio je pripremljen monstruozni scenario, posebno imajući u vidu, da Radulović svakodnevno putuje bez obezbjeđenja, vozeći svoj automobil, ne skrivajući se od javnosti", kaže se u saopštenju.

Navodi se da je o tome danas informisana Uprava policije, kada je Radulović podnio prijavu Centru bezbjednosti Podgorica o ovom događjaju.

"Stručne službe Centra bezbjednosti preuzele su mjere i aktivnosti, a ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžic i načelnik Centra bezbjednosti Jovica Rečevic su se i lično zainteresovali za cijeli slučaj", kaže se u saopštenju.

PzP ističe da ovo nije prvi slučaj da se vrši pritisak, raznih vidova uznemiravanja na Radulovića i njegovu porodicu.

"Očekujemo ovaj put da će nadležni organi uraditi svoj posao na profesionalan način i identifikovati počinioce, a posebno nalogodavce. Jasno je da se radi o vidu političkog terorizma, čiji je motiv da se eliminišu oni koji su najglasniji protivnici kriminalnog režima", kaže se u saopštenju.

Sve vijesti