Najmoćnija gejming konzola i u Crnoj Gori? (VIDEO)

Nadamo se da ćemo i mi biti u mogućnosti da „Osjetimo istinsku moć“, kao i svi u svijetu od 7. novembra…

0
A- A A+

Izvor: Xbox.

Nažalost, Xbox još uvijek nije zvanično dostupan u Crnoj Gori, baš kao ni Surface linija računara, ali bi to moglo da se promijeni sa dolaskom najmoćnije gejming konzole - Xbox One X.

Xbox One X biće „lansiran“ 7. novembra zajedno sa otključanim fejmrejtom i podrškom za istinsko 4K igranje, uz najavu igara, koje će to i donijeti, poput Destiny 2, Assassin’s Creed: Origins ili Rise of the Tomb Raider, Forza 7 Motorsport i drugih.

Konzola Xbox One X imaće početnu cijenu od 499 eura u Evropi, a u početku će imati ekskluzivitet na igru PlayerUnknown's Battlegrounds, čiji je uspjeh u prvom periodu još uvijek nevjerovatan!

Više detalja o Xbox One X konzoli saznaćete na našem linku, a duža reklama od ove koju imate priliku da vidite, biće emitovana tokom 8. sezone „The Walking Dead“ i tokom finala Super Boul utakmice između Nju Ingland Patriotsa i Atlanta Falkonsa.

Još uvijek nemamo nikakvu informaciju da li će Xbox konačno zaživjeti i kod nas, ali bi bilo sjajno da ga vidimo i u Crnoj Gori 7. novembra, zar ne?!

Tagovi:
Sve vijesti