Potvrđeno, ovi telefoni ostaju najbolji na svijetu

Nezavisno udruženje za testiranje i ocjenjivanje uređaja „Consumer Reports“ proglasilo je Galaxy S8 i Galaxy S8+ najboljim telefonima i pored dolaska novih modela.

0
A- A A+

Ako telefone birate po preporuci poznatog udruženja za testiranje i rangiranje proizvoda, onda sumnje u to koji je telefon trenutno najbolji - nema. „Samsung Galaxy S8 i Galaxy S8+ nude impresivnu kameru, ekran i autonomiju baterije, ali po visokoj cijeni“, zaključak je istraživanja Consumer Reports-a, koji u cjelosti možete pročitati na linku.

Poredak telefona na Consumer Reports listi ostao je nepromijenjen i nakon testiranja Galaxy Note 8 smartfona i Apple modela iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Consumer Reports je Note 8 postavio na šesto mjesto, a iPhone 8 i iPhone 8 Plus na peto i četvrto. Samsung Galaxy S7 edge ostao je na trećem mjestu, a LG G6 je ispao iz Top 5 modela.

Ono što ostaje da se vidi do kraja godine, jeste kako će se pozicionirati Google Pixel 2 telefoni, novi model HTC U11, skoro predstavljen LG V30, kao i Huawei Mate 10.

Consumer Reports lista top telefona:

1. Samsung Galaxy S8+
2. Samsung Galaxy S8
3. Samsung Galaxy S7 edge
4. iPhone 8 Plus
5. iPhone 8
6. Samsung Galaxy Note 8
7. LG G6 i
8. Apple iPhone 7 Plus
9. iPhone 7

Izvor: Samsung Mobile.

Kako Consumer Reports ostaje nezavisan

Consumer Reports ne prima oglase proizvoda koje ispituje, ne reklamira ih ni na koji način i samostalno kupuje uređaje i proizvode koje testira. Nema posrednike niti direktnu vezu sa bilo kojim proizvođačem uređaja. Do sada je testirano više od 7.000 uređaja i preko 70 mobilnih telefona. Organizacija se finansira putem prodaje izveštaja i donacija.

Da li se vi slažete sa ovom listom?

Tagovi:
Sve vijesti