Dnevni horoskop za 22. 10. 2017.

Autor:

Pročitajte dnevni horoskop za 22. 10. 2017.

0
A- A A+
dnevni horoskop Foto: Mondo/ Mario Milojević

  Ovan
Danas je vrijeme za relaksaciju, za druženje. Skupite snagu za narednu nedelju i radne dane koji su pred Vama.

Bik
Nemojte se raspravljati sa članovima porodice oko novca. Imate dosta posla, ali ako se nervirate nećete ništa uraditi kako treba. Drugi ljudi mogu biti od pomoći.

Blizanci
Jako ste opterećeni obavezama, brinete da li ćete uspjeti da ostvarite sve što ste zamislili. Ako se dobro organizujete veće su šanse da sve bude kako treba. Ne propuštajte prilike za putovanje.Rak
Opustite se i manje razmišljajte o drugima. Danas budite sebi centar svijeta.

Lav
Potrudite se da se odmorite, to Vam teba. Štedite novac, ne morate da kupite baš sve što vam se dopadne.

Djevica
Nemojte odlagati obaveze koje imate, to Vam može napraviti puno problema. Potrudite se da se fokusirate na prioritete. Pazite se u saobraćaju.

Vaga
Gledajte da se okrenete zabavi i uživanju, prijaće Vam. Ako ste u vezi - budite romantični. Dobre prilike za posao su izvjesne.

Škorpija
Ne opterećujte se novcem. Nije to najvažnije u životu. Posjetite rodbinu, ili neke prijatelje koje niste dugo vidjeli, prijaće Vam.

Strijelac
Pokušajte da sa porodicom porazgovarate o promjenama, o planovima za budućnost, o zajedničkim željama. Potrudite se da idete na kraći put sa porodicom.

Jarac
Novčana situacija nije stabilna, ali umjesto da brinete o tome, brinite o svom zdravlju. Vrijeme je za preventivne preglede.

Vodolija
Neka ženska osoba Vas može nervirati na poslu. Nije vrijeme za promjene, držite se ustaljenog rasporeda, na svim poljima.

Ribe
Imate višak energije. Potrudite se da sredite kuću danas. Romantični ste.

Za još savjeta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posjetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:
Sve vijesti