STAR WARS: Luk Skajvoker je PRAVI zlikovac?!

Autor:

Ili Mark Hamil ponovo "troluje" fanove...

0
A- A A+

Glumac Mark Hamil je objavio tvit koji je uzdrmao fanove "Star Wars" franšize, jer predstavlja mogućnost da je Luk Skajvoker najnoviji zlikovac filma "Ratovi zvezda: Poslednji džedaj".

Hamil, koji tumači lik Skajvokera, je otišao čak korak dalje, i istakao da je po nekim teorijama, Luk "uvek" bio zlikovac...

"Vesti za sve vas koji teoretišete o tome da 'zlikovci uvek stoje u pozadini na filmskim posterima': Luke je UVEK bio zlikovac! (iz određene tačke gledišta)", tvitovao je Mark u dve fotografije.

Na jednoj slici su svi posteri "Star Wars" filmova gde se vidi kako Luk "viri" iz pozadine, dok je na drugoj Luk Skajvoker i paragraf koji ga opisuje kao "radikalnog":

"Priča o siročetu koji je postao radikalizovan nakon što je vojska ubila njegova porodicu. Indoktriniran je u drevnu religiju, pridružuje se pobunjenicima i predvodi teroristički napad koji je ubio 300.000 ljudi."

Nakon što je pustio fanove da se prvo malo "krčkaju" šta bi ovo moglo da znači za novi film koji izlazi, Hamil je posle objavio sliku trola, čime im je stavio do znanja da ih je samo "zezao"!

Sve vijesti