Agent silovao šoubiznis klince!

Autor:

Poznati agent vodeće agencije za talente je zlostavljao djecu!

0
A- A A+

Agent Tajler Grašam otpušten je iz agencije "APA" iz Los Anđelesa, koja se stara o karijerama zvijezda kao što je 50 Cent, ali i mladih u šoubiznisu – klinaca koji glume, pjevaju…

Agenta, koji je sarađivao sa djecom, optužio je bivši klijent Blejz Godbi Lipman, koji je naveo da ga je agent silovao!

"Bio sam maloljetan, on me je tjerao da pijem alkohol na navodnom poslovnom sastanku i nakon toga me je zlostavljao," napisao je Blejz u podužem pismu na Facebooku, u kojem najprije nije imenovao svog napadača.

Glumac otkrio detalje "vladavine" pedofila u Holivudu

Međutim, doživio je novi šok, zbog kojeg se oglasio nekoliko sati kasnije.

"Iako nisam otkrio ime svog napadača u Facebook objavi, samo par sati kasnije, vidio sam da mi je uputio 'Poke' na toj društvenoj mreži, gdje nismo prijatelji. Mora da mu je neko javio šta sam napisao. Šta znači taj 'Poke'? Da znam da je tu i da posmatra? Da znam, da se ne 'kačim' sa njim? Zbog toga sam odlučio da ga javno osramotim – zove se Tajler Grešam i dan-danas radi sa djecom," napisao je glumac iz serije "The office".

Zbog tvrdnji o seksualnom zlostavljanju, trenutno najpoznatiji Grešamov klijent je napustio agenciju. Riječ je o kanadskom glumcu Finu Volfhardu, kojeg je lično zastupao Grešam. Volfharda publika zna iz serije "Stranger things" i filma "To".

Sve vijesti