Turoperatori iz Japana u posjeti Crnoj Gori

Autor:

U Crnoj Gori borave agenti turoperatora iz Japana, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO) i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA).

Turoperatori iz Japana u posjeti Crnoj Gori Foto: MONDO

Predstavnici turoperatora, JTB Media Retailing, H.I.S.CO, LTD, JTB World Vacations, Miki Tourist, Asahi Ryoko, Tumlare, ST World, Tabi-Concier i Hankyu Travel, tokom trodnevne inspekcije destinacije obići će atraktivne turističke lokalitete u zemlji.

Oni će se, kako je saopšteno iz NTO-a, sastati sa predstavnicima lokalnih turoperatora i turističkih agencija.

“U četvrtak, prvog dana boravka u Crnoj Gori, turoperatori su posjetili Kolašin i dio Nacionalnog parka (NP) Durmitor, kao i vinski podrum Šipčanik gdje su degustirali tradicionalna crnogorska vina kompanije Plantaže”, navodi se u saopštenju.

Programom posjete, koja će trajati do sjutra, planiran je i obilazak Budve i Kotora i upoznavanje sa turističkom ponudom tih primorskih gradova.

Oni će posjetiti i hotel Regent Porto Montenegro kako bi se upoznali sa ponudom i sadržajima hotela”, dodaje se u saopštenju.

Pored obilaska turističkih lokaliteta, predstavnici turoperatora iz Japana održaće poslovnu radionicu sa predstavnicima lokalnih turoperatora i agencija gdje će osim razmjene znanja i iskustava razgovarati i o modalitetima buduće saradnje.