Nadrljala!

Autor:

Pevačica je htela sama sebi da spremi doručak u hotelskoj sobi, ali stvari su se izjalovile...

0
A- A A+

Pevačica Stoja Novaković izazvala je paniku od požara u jednom hotelu u Sidneju, zbog čega je malo falilo da završi u zatvoru. Na njenu sreću, prošla je samo s novčanom kaznom.

Pevačica je haos napravila samo zato što je sama spremala doručak u svom apartmanu. Toster se zapalio, zapištao je protivpožarni alarm, upalio se detektor dima i prskalice, a na lice mesta su stigla tri vatrogasna vozila sa 15 vatrogasaca. Osoblje hotela istog momenta je evakuisalo goste

Stojin hit "zabranjen" u Berlinu!

"Pošto voli reš tost, Stoja je dva puta tostirala hleb. Međutim, toster je počeo da se dimi i u kuhinji se ništa nije videlo. Upalio se 'smoke alarm', nastala je panika,a pevačica se tresla od nervoze. Srećom, nije napravila veliku štetu, ali morala je da se pravda pred policijom i direktorom hotela. Taman kad je skupila lovu na australijskoj turneji, ona je morala da izdvoji ogromnu svotu novca da plati kaznu. Imala je sreću što je svako veče radila i punila klubove pa je dobro i zaradila", rekao je izvor za "Kurir", što je onda potvrdila i pevačica:

"Ne želim da se sećam tog dana. Tačno je sve. Žao mi je samo što sam platila kaznu a nisam zapalila cigaretu, već toster. Bar da sam je zapalila, pa da ne žalim", istakla je Stoja.

Tagovi:
Sve vijesti