Ćulafić: Nisam nezadovoljan bronzom

Reprezentacija sportskih novinara Crne Gore osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu jugoistočne Evrope u malom fudbalu. U meču za treće mjesto naši novinari su deklasirali Mađarsku 7:1.

2
A- A A+

  Reprezentacija Moldavije osvojila je titulu prvaka na Prvenstvu jugoistočne Evrope u malom fudbalu.
Moldavija je večeras u Staroj Pazovi, u finalnom meču, nakon boljeg izvođenja penala, savladala Hrvatsku 3:2. Utakmica je u regularnom toku završena neriješeno 2:2.

Bronzanu medalju osvojila je selekcija Crne Gore, a u meču za treće mjesto savladala je Mađarsku 7:1. To je druga bronzana, ukupno četvrta, medalja crnogorske reprezentacije na Prvenstvima jugoistočne Evrope u malom fudbalu.

Crnogorski novinari bronzani su bili i 2012. godine u Banskom, u Ohridu 2014. poraženi su u finalu, dok su prošle u Hrvatskoj osvojili titulu prvaka.

Reprezentaciju Crne Gore do pobjede vodio je Ilija Krivokapić sa četiri gola, dok su po jedan postigli Uroš Radulović, Ivan Ivanović i Vlado Perović.

Ranije danas crnogorski novinari u polufinalnom meču poraženi su od Hrvatske 5:4.

Selektor Igor Ćulafić, kazao je da nije zadovoljan jer njegovi izabranici njesu odbranili titulu.

"Kada analiziram ono što smo pokazali krajnjim rezultatom ne mogu biti nezadovoljan. Nadigrali smo Bosnu i Hercegovinu, posebno smo odigrali kvalitetno protiv Bugarske. U polufinalu imali smo dva loša perioda, na početku kada smo primili dva gola i na startu drugog kada smo ponovili isto. Ti golovi pali su isključivo individualnim greškama pojedinaca i bilo ih je teško nadoknaditi", kazao je Ćulafić.

On je kazao da su crnogorski novinari u finišu kod rezultata 5:4 imali dvije prilike za izjednačenje, ali nijesu uspjeli da ih realizuju.

Sve vijesti