Posle "gadnog" razvoda...

Autor:

...još gadniji obračun preko medija!

0
A- A A+

Goca Tržan i njen bivši suprug Ivan Marinković opet su glavna tema domaćih tabloida.

Iako je pevačica našla sreću sa novim suprugom Rašom Novakovićem i kćerkom iz prvog braka Lenom, njen bivši suprug koristi svaku priliku da ružno govori o njoj.

Ivan u Parovima: Razveli smo se jer me je varala

Poslednji "incident" dogodio se u Parovima, gde je Marinković ušao nakon hapšenja zbog krađe i odvikavanja od alkohola. On je pred kamerama izjavio da se Goca sa novim mužem "baškari u stanu koji je on platio", i da je zbog postupaka pevačice njegova pokojna majka obolela od najteže bolesti.

Tržanova je za domaću štampu najavila da će, zbog ovih izjava, "po ko zna koji put" tužiti bivšeg supruga.

"Ničime se do sada nije istakao niti pobedio, ali sada jeste u monstruoznosti i malicioznosti. Sram ga i stid bilo, ali on to nažalost ne može da oseti jer nema osećaj za te stvari. Ako mu je lakše, evo ja sam za sve kriva. Meni je na prvom mestu dete, a ne ego. Slobodno on neka nastavi da tako priča, znam da mu znači zbog dužeg opstanka u rijalitiju. Hvala Bogu, postoje državne institucije u kojima će morati da dokaže sve što je rekao. Ne znam koja će mu to tužba biti po redu," rekla je Goca "Informeru".

"Kad savetujem žene da paze za koga se udaju i ko im pravi decu, poslušajte, govori vam šampion pogrešnog izbora! Je*eni svetski prvak," napisala je Goca ranije na Twitteru.

Ivan je u rijalitiju rekao da će i on tužiti bivšu suprugu.

Sve vijesti