Od MMA zvijezde, do zvijezde filma! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Uskoro izlazi film o usponu irskog borca

0
A- A A+

Objavljen je trejler za film o MMA borcu Konoru Mekgregoru pod nazivom "Notorious" ("Ozloglašeni"). Film će pratiti putovanje ovog Irca ka statusu superzvezde i UFC šampiona tokom posljednje četiri godine njegovog života.

Nedavno je bio u žiži javnosti jer je uradio nešto što niko nije prije njega - "prebacio" se na boks kako bi igrao meč protiv nepobijeđenog Flojda Mejvedera. Iako je Mejveder nokautirao Mekgregora i pobijedio, Irac je sebi osigurao slavu i visoko plaćenu karijeru, pa je na neki način i on izašao iz svega kao pobjednik.

U filmu će se pored Konora i njegove žene Di Devlin, pojaviti i Arnold Švarceneger, UFC predsjednik Dejna Vajt i Mekgregorov rival Hose Aldo.

"Budite svjedoci nezaustavljivog uspona jedne od najvećih zvijezdi na planeti", napisao je Mekgregor na društvenim mrežama.

Film je sniman četiri godine, a režira ga Gevin Ficdžerald.

"'Notorious' je ekskluzivni pristup Konorovom vrtogolavom usponu od siromaštva i života u kući roditelja u Dablinu do osvajanja nekoliko šampionskih UFC pojaseva i zarade od sedam cifara u Las Vegasu", stoji opis filma na zvaničnom sajtu.

Pogledajte trejler!

Izvor: YouTube

Sve vijesti